Homeopate Marjon Bot-Nieuweboer vertelt

Homeopate Marjon Bot-Nieuweboer vertelt

“Oorspronkelijk kom ik niet uit de softe sector. Ik was tot juni 2017 nog werkzaam als accountant in mijn eigen bedrijf, naast mijn huidige werkzaamheden. Sindsdien houd ik me voornamelijk bezig met de alternatieve geneeskunde, ondersteund door technologie. 

Tijdens mijn 1e zwangerschap kwam ik in aanraking met alternatieve geneeskunde. Door toedoen van mijn buurvrouw. Die had hele goede ervaringen met voetreflexologie. Ik ben dat uit nieuwsgierigheid gaan doen, bovendien was de kwaal toch niet te verhelpen. ( Aldus de huisarts." Daar moet je maar mee leren leven".)

Bleek dat wel te kunnen!

Er ging een wereld voor mij open. En aangezien ik heel leergierig ben, ben ik dat alternatieve circuit gaan bestuderen.

Voetreflexologie, Reiki, Regressietherapie.

Daarna de Medische Basis Kennis op HBO niveau, en toen Klassieke Homeopathie. Ondertussen EHBO. Daarnaast epigenetica ( ivm mijn 2e zoon). Daarna cease/detox therapie bij Ton Jansen.

Toen een opleiding gedaan om te kunnen werken met het NES Health systeem. ( Toch maar niet aangeschaft, want ik miste iets). En uiteindelijk gekozen voor de Asyra. Hieraan was een 5 daagse training verbonden. Ondertussen heel veel orthomoleculaire workshops gevolgd van de diverse aanbieders, de Brain Q opleiding van Exendo en uiteindelijk de verkorte opleiding tot Orthomoleculair therapeut van de Ortho Health Foundation.

O, en ondertussen nogmaals de Medische Basis Kennis op HBO niveau. 

Uitgeleerd ben ik nooit.

Marjon Bot - Nieuweboer

Klassieke homeopathie voor eigen wijze mensen

“Ik ben altijd erg eigenwijs geweest. Dus ging ik op zoek naar een oplossing voor mijn problemen. En die vond ik. Sinds ik homeopathie ontdekt heb, heb ik geen last meer van obstipatie, COPD en allerhande allergieën. Ook is iedere griepvlaag hierna aan mij voorbij gegaan. Ik gebruik geen antibiotica en ontstekingsremmers. Puffertjes, neussprays en andere pilletjes zijn overbodig geworden.

Mijn jongste zoon heeft een aan autisme verwante stoornis (MCDD). Het was een lange weg, maar het gaat nu uitstekend met hem. Autisme is een reversibele epigenetische aandoening. (Zie epigenetica)

Wilt u niet zo’n lange weg als die van mij en mijn gezin volgen? Neem dan contact met mij op. Elk verhaal en ieder mens is uniek. Misschien kan ik u helpen.”

 Hoe werk ik en waarmee?

Een gemiddeld traject bestaat uit 6 Asyra Pro behandelingen

Asyra Pro en de Bioscan SWA

Alleen acute ziekten kunnen met doorgaans één behandeling verholpen worden.

Chronische ziekten ( symptomen waarvan je al meer dan drie maanden last hebt) gaan echt niet met één behandeling over. We gaan daarom samen een proces aan, die soms enkele maanden en soms enkele jaren kan duren. Dat is uiteraard afhankelijk van de zwaarte en de duur van uw ziekte.

Ik benader ziekte als een systemisch proces. Top-town en bottum-up. Dus van kop tot teen en van mond tot kont. Wat voor gedachten houden u onbewust bezig, wat stopt u er aan voeding/supplementen/medicamenten/verzorgingsproducten in en wat wordt er in u gestopt waar u gevoelig voor blijkt te zijn. (bewust/onbewust). Wat kan behandeld worden. Wat moet behandeld worden. Wat kunt u zelf doen. Wat kan u beter laten.

Die keuze maken we aan de hand van de resultaten die we krijgen na meting van uw lichaam, met behulp van de Bioscan SWA en naderhand met het Asyra Pro systeem.

De Bioscan SWA scant in 3 minuten uw hele lichaam en geeft een zeer compleet beeld van de werking van de organen en de aanwezige nutriënten/belastingen, waardoor makkelijk verbanden kunnen worden gelegd tussen oorzaak en gevolg van bepaalde symptomen.

Het Asyra Pro systeem bestaat uit een resonantieapparaat met koperen elektroden en een database met ong. 200.000 frequenties. (Zie foto). Deze frequenties zijn de elektro magnetische handtekeningen van 200.000 mogelijke ziekteverwekkers.Het apparaat loopt al deze frequenties na en vergelijkt dit met de frequenties in uw lichaam. Iedere volgende test zoekt verder in het lichaam naar de causale oorzaak van de klachten op lichamelijk en geestelijk niveau. (Ziekteverwekkers, een chemische belasting, voedingstekorten en intoleranties, allergieën, een hormonale disbalans, onzekerheden, angsten, compensatiegedrag.)  

Met de Asyra Pro metingen zie je een match met de uitslagen van de Bioscan SWA. De Asyra koppelt echter het fysieke aan het mentaal/emotionele. Daarnaast matched de Asyra met mogelijke interventie middelen. (Homeopathisch en orthemoleculair).

Ik werk dus systemisch:

Artikelen

Wel eens nagedacht over het waarom van ziek zijn? Niemand lijkt zich daarmee bezig te houden in mijn omgeving. Maar het is wel essentieel voor uw heling. 

Andere artikelen/informatie:

Candida

Schimmelvorming, een viceuze cirkel

Royal Raymond Rife

Het borstkanker protocol

Scriptie: Ziekteprocessen op celniveau

Jodiumgebrek

Scriptie:  Fibromyalgie

Het verband tussen de miasmaleer en de epigenetica

 

Bioscan SWA

Samenwerkingen

Homeopathie Wervershoof werkt samen met diverse professionals uit het veld om u een optimale behandeling te bieden.

Antoon Verwer

Antoon is klankhealer en sjamaan. Hij maakt gebruik van muziek en geluid en de krachten van moeder aarde om lichaamsenergiën weer in balans te brengen. 

Zijn website: www.klanktoon.net, zijn telefoonnummer: 06-15400956

Claudia Hartendorp

Claudia Hartendorp is van oorsprong sport- en triggerpointmasseuse. Triggerpointmassages zijn heel effectief bij spier- en bindweefselklachten. Deze massagevorm werkt zelfs beter dan fysiotherapie. Daarnaast geeft zij o.a. bindweefsel-, ontspannings- en Hot Stone-massages.

Claudia doet ook aan medical taping EN vooral heel belangrijk: Lymfedrainage. 

Haar website: www. chsportmassage.nl, haar telefoonnummer: 06-55724538

Als ik denk dat dat voor u van belang is, om beter los te kunnen laten of minder vast te komen zitten, stuur ik u door.