De tarieven van Homeopathie Wervershoof

Van voedingssupplementen tot labtesten

Het is uiteraard fijn vooraf te weten hoeveel een consult bij Homeopathie Wervershoof kost. Op deze pagina vindt u de tarievenlijst. Ook vindt u hier meer informatie over vergoedingen, downloads en de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Tarieven 2023

Tarieven homeopathie

Ik maak onderscheid tussen de intake, de anamnese en de uitwerking van het consult. Per onderdeel kost dit € 42,50.

Het 1e consult kost € 127,50. 

Een telefonisch consult kost per kwartier € 21,25.

De allergie en intolerantietest is een apart consult en kost € 42,50.

Homeopathische geneesmiddelen zijn bij de consultprijs inbegrepen: Voedingssupplementen en homeopathische profylaxe of detox-series niet.

Ik werk volgens het schema van dr. Isaac Golden als het om homeopathische profylaxe gaat (immuniseren tegen ziekten). Per ziekte kost dit € 10,00 naast de consultprijs. Detox-series kosten € 42,50.

Tijdens het consult test ik iedereen op de Corpus analyser en de Asyra. De uitslagen krijgt iedereen mee.

 

Vooraf zelf iets onderzoeken

De neurotransmittersvragenlijst van Braverman is gratis.

De vragenlijst voor de ziekte van Lyme is gratis.

De vragenlijst: Heb ik een B12-tekort is gratis.

 

Tarieven labtesten (inclusief 21% btw)

Haaranalyse, via Biocoherence € 110,11

Exorfinenanalyse, urinetest, uitbesteed aan Exendo.nl € 272,00

Bloed, speeksel en urinetesten, Hessels + Grob via Vitals

DNA test kid van SelfDecode € 99

Tarieven voedingssupplementen (inclusief 9% btw)

Richtlijnen Bonusan / Vitakruid / Vitals / Energetica Natura / Cellcare / Bio-Kult / Metagenics / Exendo / Nutura

Prijzen onder voorbehoud van prijswijzigingen door de leveranciers.

 

Algemene zakelijke gegevens

De algemene voorwaarden

Behandelovereenkomst

 

Disclaimer:

Wetenschap en geneeskunde ontkennen het bestaan van informatievelden voor medische en andere zaken. Evenals de Bioscan systemen met hun toepassingen als gevolg van het gebrek aan bewijs in de zin van de conventionele geneeskunde. Alle cijfers zijn gebaseerd op ervaringen van de genezende programma's. Bovendien, wij wijzen er nadrukkelijk op, dat het gebruik van alle producten zoals de BioScan SWA, de Corpus Analyzer, en de Asyra Pro, geen beloften doen van genezing. Alle aansprakelijkheid wordt volledig uitgesloten. Voor alle duidelijkheid: niet het bioscan systeem biedt diagnostiek of therapie, maar de arts en/of therapeut. Het systeem is slechts een hulpmiddel. Beslissen welke maatregelen  moeten worden genomen wordt altijd gedaan door de therapeut/arts die ook verschillende andere manieren en methoden gebruikt.

Botadvies/Homeopathie Wervershoof sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden en onvolledigheden betreffende de informatie op deze website.

 

Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten

Vergoedingen

Homeopathie Wervershoof is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten, NVKH, de RBCZ en Stichting Zorggeschil / Quasir.

 

De meeste zorgverzekeraars vergoeden consulten bij klassiek homeopaten die zijn aangesloten bij de NVKH geheel of gedeeltelijk vanuit een aanvullende verzekering. Om er zeker van te zijn dat de behandeling vergoed wordt bekijkt u uw polisvoorwaarden of neemt u contact op met uw zorgverzekeraar.

 

Bekijk ook dit overzicht met vergoedingen van zorgverzekeraars in 2023

.

Informatieavonden homeopathie

Informatieavonden

Wilt u graag persoonlijk advies en meer informatie over (klassieke) homeopathie, de asyra pro, de haaranalyse, voedingssupplementen, vaccinaties of kinderziekten? Marjon Bot-Nieuweboer beantwoordt al uw vragen en geeft graag voorlichting.

 

U kunt telefonisch advies inwinnen door te bellen via 06-43184058. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het bijwonen van een van de informatieavonden in de regio West-Friesland. 

 

Meer weten over de informatieavonden? 

Neem contact op