Klassieke homeopathie in West-Friesland

Homeopathie, de Bioscan SWA en de Asyra Pro in Wervershoof

Het woord ‘homeopathie’ komt voort uit het Oud Griekse ὅμοιος (homoios), dat 'gelijksoortig' betekent, en πάθος (pathos), dat 'lijden' of 'ziekte' betekent. Het gelijksoortige kan het lijden genezen.

Hervind uw levenskracht

Wat is klassieke homeopathie?
Klassieke homeopathie is een geneeswijze die gebaseerd is op natuurwetten. Tijdens de behandelingen wordt uitgegaan van de mens als individu. Dat wil zeggen dat bij elke patiënt individueel naar de ziektegeschiedenis, het ziektebeeld en de uitwassen daarvan wordt gekeken. Er wordt geen algemeniserende diagnose gesteld, zoals bij reguliere geneeskunde. Klassieke homeopathie gaat ervan uit dat voor elk ziektebeeld maar één middel het juiste is. Zo nodig wordt dit aangevuld met voedingssupplementen of detoxtherapie.

 

Echt weten hoe klassieke homeopathie werkt?
Geïnteresseerd in een consult en wilt u meer informatie over wat klassieke homeopathie is? Bekijk deze zeer uitgebreide documentaire. Of lees e.e.a. na over de werking van homeopathie op de sites van de NVKH, the Homeopathy Research Institute of de Hahnmann Apotheek

 
Voor wie is homeopathie geschikt?
Homeopathie is niet alleen geschikt voor volwassenen maar ook voor kinderen. Door uw kind als het ziek is met natuurlijke geneesmiddelen te behandelen, zorgt u ervoor dat het niet al op jonge leeftijd in aanraking komt met chemische medicatie en bijbehorende bijwerkingen. Homeopathie ondersteunt de groei en ontwikkeling van kinderen op een gezonde manier.

Homeopathie is heilzaam bij:

  • Psychische problemen als depressies, angsten en rusteloosheid
  • Chronische ziektes als allergieën, migraine en reuma
  • Acute klachten als griep, pijn en zwangerschapsklachten
  • Vaccinatieproblemen
  • Kinderziektes
  • Ziekte van Lyme
  • Kanker

Homeopathie helpt ook bij veel andere kwalen. Wilt u weten wat Homeopathie Wervershoof voor uw specifieke klachtenspectrum kan doen? Bel 06-43184058, mail of vul het contactformulier in.

Kijk ook eens op: http://www.ikkiesnatuurlijk.nl/videos/

De behandelingen van Homeopathie Wervershoof

Homeopathie kijkt naar de hele mens. Tijdens het eerste consult wordt er goed geluisterd naar uw verhaal: wat zijn uw klachten, wat is uw psychische en fysieke verleden, hoe kijkt u er zelf tegenaan?

Hoe werk ik? Systemisch. Klik hier voor nadere informatie.

Daarbij maak ik o.a. gebruik van: